Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

maandag 22 februari 2010

WordPress Hosting design Linux Webhosting Domeinnaam Google

WordPressHost levert en host CMS weblogs, blogs gebasseerd op het open source pakket WordPress en WPMU Al vanaf € 599,00 levert WordPresslhost kant en klare en op maat gemaakte CMS weblogs, u hoeft dus nog alleen uw eigen artikelen en pagina’s toe te voegen aan uw CMS weblog.

Direct BESTELLEN!…

De voordelen op en rij: (kijk hier voor een DEMO WordPress CMS / Weblog)
* Eenmalige aanschaf;
* professionele en betrouwbare hosting;
* Meertalig, dus ook Nederlands;
* zeer geschikt als Content Management Systeem (CMS);
* veiligheid d.m.v. een PCI Compliant server en hardware firewall;
* meer dan 8000 plugin’s beschikbaar;
* uitgebreide zoekmachine (Google SEO) optimalisatie mogelijkheden;
* eigen (uniek) interface (template) design;
* verschillende management, helpdesk en SLA niveau’s;
* en nog veel meer… >>>.

Wat is WordPress?
WordPress is gratis CMS en weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is oorspronkelijk ontworpen als software waarmee je kunt bloggen; een weblog of blog bijhouden dus. Een weblog maakt het mogelijk berichten te plaatsen, waarop vervolgens gereageerd kan worden door andere gebruikers. Een weblog kent over het algemeen geen statische pagina’s en dat is dan ook het grootste verschil met reguliere websites.

WordPress is de afgelopen tijd enorm doorontwikkelt en tegenwoordig uitstekend te gebruiken als Content Management Systeem (CMS). Met de toevoeging van statische pagina’s aan de weblog is de interactieve presentatiesite ontstaan. WordPress heeft dus eigenlijk twee werelden samengebracht; statische pagina’s met dynamische vernieuwende berichten in blogvorm.

WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs en websites maken inmiddels gebruik van WordPress. WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Per WordPress-installatie is één weblog of website te beheren. Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spam filters (bijvoorbeeld SpamKarma of Askimet) of kleine scherm detectie (Mobiele telefoon, Nintendo Wii, Nintendo DS, etc.).

Complete WordPress aanbieding:

WordPress Content Management (CMS) Hosting en Design
- Hosting Server: Dell PE 2950 Dual Quadro Core Xeon/8GB/8×146GB PERC6 RAID-10
- Aansluiting op SonicWall PRO Enhanced Firewall met IPS de server is PCI compliant (getest door scanalert.com)
- Eigen Hardened Secure Linux Kernel Subsystems (gebaseerd op de RHEL5.x 64-Bits Kernel)
- Harde schijf ruimte: 250MB (100MB kost € 1,00 per maand extra)
- Dataverkeer: 10GB per maand (1GB kost € 1,00 per maand extra)
- Controle Paneel: Parallels Plesk Reloaded 9.x
- eMail POP boxen: 15 (met alle email functies en services)
- MySQL (5.0.8x) Database: 1 (met PHP 5.2.x ondersteuning)
- Back-ups: Dagelijkse externe en encrypted (totale) klik en restore back-ups (7 dagen incremental)
- De server is volledig WordPress compatible en geoptimaliseerd voor WordPress
- Uptime garantie van 99,98% (de afgelopen 14 maanden was de uptime 99,99%)

Wat zit er nog meer bij de WordPress CMS/Weblog Hosting en Design:
- Hosting zoals boven genoemd
- Nederlands talig secure en custom WordPress CMS/Weblog installatie (MySQL/PHP)
- Google/Bing/Yahoo optimalisatie van uw WordPress CMS/Weblog website
- Configuratie en instellen WordPress CMS/Weblog
- Visual Design op basis van eigen custom template
- Volledig onderhoud, upgrades en updates van WordPress, plug-in’s en template
- 7 standaard WordPress plug-in’s voor Google (Sitemap, Analytics) en security (Anti-spam, e.d.)
- Fotoboek met slideshow (mits gewenst)
- Gastenboek/Prikbord met anti-spam controle
- Contact/Bestel Formulier met anti-spam controle (Askimet)
- You-Tube, Twitter en RRS ondersteuning
- Uitleg/Help via telefoon, per email of bij Ber|Art op kantoor
- Er zijn momentheel > 8000 plug-in’s beschikbaar en wij kunnen op verzoek ook custom plug-in’s maken.

1 opmerking:

  1. Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

    Opdrachtgevers van Ber|Art Visual Design zijn onder meer; Scandic Sandome, Holiday-Inn Seaportbeach Hotels, Proctor en Gamble, LWEO en vele andere. Ber|Art Visual Design is opgericht op 1 juni 1999 en gevestigd in Dorst. Kijk hier voor onze Portfolio, hier kunt u direct bestellen en hier staan onze contact gegevens.

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Over mij

Mijn foto

Berrie Pelser ( https://www.ber-art.nl ) and ( http://appearoo.com/BerArt ) Professional Secure WordPress Cloud Hosting, Design, SEO with Social Media Strategy: /@BerriePelser

Wij creëren en beheren uw online aanwezigheid!

Van webdesign toen, is ons bedrijf nu uitgegroeid tot een full service marketing bureau voor complete onderhouden zakelijke internetsites die wehosten in onze eigen veilige en snelle cloud-omgeving. We zijn gespecialiseerd in WordPress HostingWebsitesWebshopsSEO Zoekmachine Optimalisatie en Social Media.

Ber|Art Visual Design Berrie Pelser is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare kwaliteit hosting. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van domein, shared, applicatie WordPress en e-commerce Magento hosting als mede managed, colocated server hosting en secure rack hosting. Opdrachtgevers van Ber|Art Visual Design zijn onder meer; Scandic Sandome, Holiday-Inn Seaportbeach Hotels, Proctor & Gamble, LWEO en vele andere. Ber|Art Visual Design is opgericht op 1 juni 1998 en gevestigd in Dorst.

Meer info: https://www.ber-art.nl

Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy. See: http://hosting.ber-art.nl/ - /@BerriePelser